Min hud

Jag har en leeeeeeeeen hud för jag tvättar mit ansikte med vatten varje morgon och kväll och dricker MASSOR med vatten 8D

DUUUUDES.

Hey dudes! Nu är jag tillbaka från bio-tittandet! (om jag nu har berättat om att jag skulle dit..)
ANYHOW! Jag, Sis, Tobbe och Alex drog till Heron och kollar på Terror On Elm Street (nird-talk here but..: FILMEN VAR KNAPPT LIK DOM ANDRA!! 1. han dog i sitt hus, INTE i någon jävla lokal. 2. Han dödade små barn, inte hålla på och röra dom och vara pervig! Eller.. det var han annars också.. 3! Hur fan kan dom där små ungdomarna leva om Freddy höll på med dom när dom var små OCH dödade folk på gatan INNAN? Dude..)
Meeeeeen det var en fin upplevelse för den vart som jag hade tänkt mig :D
1. Inga små skitar skrek såfort något plötsligt hände (någon gång kanske..)
2. Det var inte många i biosalongen
3. Jag SKREK 8D När det var helt tyst hände det en grej jag inte hade tänkt ut redan innan jag ba WAH! O.O a liiiiittle too loud.. 8D
4.... öh... :)

hahaha omg xD När vi hade kommit in i biosalongen typ 5 min innan filmen började så ville Alex ha sin jävla krydda till popcornen, så han skickade ut mig med en 50-lapp och jag gick och köpte.. SEN när man precis kommit in i biosalongen så hamnar jag bakom 3 människor i typ..16-års-åldern som går VÄLDIGT långsamt i den där lilla korridoren, jag ba "vafaaaan..." och gick före dom, då trodde Alex och Tobbe att doom var mitt gäng eftersom vi kom in samtidigt och gick nära varandra, jag ba nej.

SEN när filmen var slut så ställde jag mig och kollade mot emelie och dom (placeringen var Alex till vänster, Emelie, Tobbe jag) och då satt "mitt gäng" bakom, och då ställer sig en kille bakom Alex upp och kollar mot sitt gäng (jag kollar mot honom) och ba "Kommer du kunna somna nu?"
Då kollar Emelie jätteskumt på mig och ba ò.Ò?
Jag ba eeh..va?
Hon ba kände du honom?:O jag ba nej? xD
Hon ba men han snackade ju med dig!:O
Jag ba men vafan! NEJ! xD Då kollade Alex och Tobbe på mig ba "gjorde han inte??:O"
Ha ha ha det var roligare på plats för dom trodde jag verkligen var med i deras gäng.

Midsummer

Ännu ett år, ännu en midsommar, ännu ett bio-besök
Och såklart :O det ä shitty väder BARA FÖR ATT det är midsommar, igår var det ju nästan 30 grader!! vad hände med det? O.o

Så ska på bio idag med syster och Tobi, vi ska Terror on Elm Street (och jag som gått runt och sagt nightmares on elm street...) och det verkar... bra, men inte som dom andra D: men det kommer väl bli bra (:

Jag tror inte det blir något mer med det :S

What's this? What's This? There's something very...right!

DUDES! DUDES! Sommaren är här!
Dorg ut och cyklade och OMG!! Det är varmt som i Spanien, det luktar med blommor än kronprinsessans röv och OMG! D: När vinden blåser genom löven i skogen låter det som tusen viskningar! När man cyklar blandas solens stekande hetta med den ljuva svala vinden som blåser förbi en! Dock kunde man inte stanna ute allt för länge, för man fick vätskebrist som fan! Och olyckliga mig så ligger min "gård" uppe på en kulle om man kan säga så, så från vilket håll man än kommer ifrån så är det alltid en jävla backe man ska upp för och som i helvete! Utan vatten i kroppen skulle man lika gärna kunna försöka springa i sirap som når en upp till knäna! D:

Citat från en EPIC låt, 'What's this?'; "What's this? What's this?  There's colour everywhere. What's this? There's (ändring här) summer in the air"
OMG jag dör om det blir vinter imorgon D:

Min självsäkerhet.

Okej, det här är allvarligt skumt.

Nästan hela förra veckan har jag spenderat med kompisar, och då känder allt så BRA! Som om jag kunde gör allt! Som om jag hade alla vid min sida!
Men idag, efter att ha varit hemma EN DAG, så känns det som om jag ska avboka allt för den här veckan.. "för ingen kommer vilja vara med mig iallafall..." DUDE, C'MON!?

Idag var det tänkt att jag, jeppe och sebbe skulle åka upp till Anders i södertälje, men ändå finns det en tanke i mitt huvud som säger "neej... jag tror inte Jeppe vill ha med mig längre..."
Jag tror jag är rädd för att bli dissad, rädd för att planerna som vi hade för idag inte skulle funka! Om det häner kommer jag åka ner i en depsessition (stavas det så?) och tänka att det är inte lönt, varför göra upp planer när inget ändå funkar..?

Asså shit.. Jag har mycket att lära.

My life so far

Antar att det är dags igen.. O.o
Kom in här av misstag, ett omen? I think so!
Så nu ska jag skriva om vad jag har gjort dom närmsta dagarna... 8D

12/6 Dåå.. drog jag ut med Tobbe, Daniel, Kähler och Andre efter Teddybears (SOM VA CA 02:30 O.o) haha dom var så sega xD

16/6 i think så minigolfade jag, hanna och andrea och sen drog vi och badade och käkade mackor :D

17/6 Hade jag myskväll med Jeppe, Anders och Sebbe 8D haha vi kollade på Shaun Of The Dead :D

19/6.. förra lördagen, träffade jag Olivia för första gången! (:
Och den där tjejen kan prata! xD Hahah hon var så skön at vara med, för det vart aldrig: "Eh... hur går det i skolan..?" "bra.." "okej.. bra!..." xD
Nejnej! Vi snackade på i flera timmar innan hon drog till någon..fest.. av något slag xD hahaha hon hade en sådan cool familj! Hennes brorsa typ avgudade Michael Jackson, och hade kläder som han och allt! HAN HADE TILLOCHMED HANS HANSKE! :D xD
Olivias farsa (som btw tycker jag är cool englit Olivia! xD) vad störtskön! xD haha han hade den roligaste humorn! xD Och han jobbade med tuggummi! O.o FETT AWESOME! O.o jag fick ett paket tuggummi av Olivias brorsa 8D FETARGODA!

19/6 på kvällen: Dååå så drog jag, anders, jeppe och sebbe ut och vandrade runt 8D hahah vi hade superkul 8D
det var första gången jag kom upp på centrumtaket 8D
Tobbe joinade in lite senare
Och SEN! på natten, så började emelie leka rörmokare där vid 02:30 O.o för det var stopp i vasken 8D

20/6 Var jag med Mimmi 8D hahah vi lekte med Pollys! xD Eller, det är inte mycket til att leka om man bara sitter och klär på dom, men vi får så bra pratstunder när vi leker med dom :D Hahaha vi hade skitkul 8D Thank you Mimmi<3

21/6 så var jag med Jeppe, Sebbe och Anders (omg det händer ganska ofta nuförtiden xD) och vi chillade runt igentligen.. Sebbe har den mest grymmaste soffan! Så jävla mysig! OMG höll på att somna i den :O

Dude. Sweet.

HEY DUUUUDES!

Yeah i know, jag har inte skrivit på ett tag, men palla!
jag har varit på bröllop, jag har haft en trevlig kväll med Hanna och Andrea, jag har ränt ute med Jeppe och grabsen, LÅT MIG VA
Okej..chill..
Nej men jag har bara inte orkar skriva! det här har redan tagit mig 5 minuter att skriva (även fast jag skriver som en superhjälte, alltså supersnabbt) men det har inte med saken att göra!
Jag LOOOOVAR inte att jag skriver.. utan det blir mer...jag skriver när jag känner för det (alltså närstan aldrig)
så vi får se! Men nu ska jag sova!

Dagens ord: Fucktard

Hello again!
Jag känner att jag verkligen måste designa min blogg, men jag vet inte ett SKIT om detta bög-sida, så den får väl vara...gay och ful...

Upptatering!
Hanna, Andrea, Stina och jag hade picknick igår på hökmossen (igentligen skulle Tobbe vara med men neeeeeeeej! Han har viktigare saker för som att "städa sitt rum" som han kom med när jag frågade..) och där var det ganska lugnt för en gång skull O.o Vi hade cola, godis, muffins, baguetter, kyckling and so ever (observera att jag hade med mig en godispåse, allt annat hade dom andra langat fram...) och vi satt där och hade det mysigt med alla JÄVLA MYGG! Good! Men senare, när solen äl börjat gå ner och det var SVINAR-KALLT (!) så fick Hanna den brillianta ideen att BADA. Så det var bara att slänga av sig kläderna och vada ut i vattnet, I UNDERKLÄDER, medans Niklas och sina polare hängde på bryggan (!) och Nico och några andra hängde på trä-bryggan lite längre ut (SÅKLART fick man kommentarer när dom ba "WOOOH!" och sen någon slippig kille ba "AV MED ALLT!!!")
Men vattnet var ganska skönt när man väl var i, men sen kom det dåliga. INGEN hade med sig handduk (och jag hade kommit dit i JEANS och en t-shirt, INGE MER!) så det var bara att försöka torka så gott det gick, och sen vandrade jag tillbaka i Hannas baggy-byxor...:D

Senare på kvällen sov vi över hos Stina :D Vi hade det faktist jätte-trevligt, och kvällen slutade med att vi låg ch fnittrade (okej.. JAG) och sparkade varandra medans Stina berättade rövar-historier! (Hanna och Andrea sov på golvet, och jag och Stina delade säng... Stina vart pissed på mig för mitt uppförande och vände sig så att hennes fötter var i mitt ansikte...)

(aj! Min bak domnar av när jag sitter här och skriver!)

Vi hade det supertrevligt, och denna dag spenderade vi i soffan menads vi kollade på Kenny Starfighter-sesongen (ni vet den som gick på sommarlovsmorgon? OH! Går sommarlovsmorgon iår? :O )

Just nu sitter jag och kollar på Step brothers (gud va jag älskar Will Ferrell..) men jag ska nog sova snart.. Antar att vi hörs :) HADEBRA!

Min dag

Jag kan ju inte bara sitta och skriva om roliga saker!
Nu ska jag berätta om min vardag!

Jag vaknade av att tv stog och brölade i andra rummet, "shit" tänkte jag och kollade på klockan. 13.00 visar den, man fick lite sömn iaf (och det är det fina med somamrlov)
Pappa var inte hemma, SKÖNT! Så jag kunde göra precis vad jag ville (men fick begränse det lite för att Emelie var hemma, därav tv:n)
Så jag gick upp, tog mig lite frukost och pallrade mig in på mitt rum igen och kollade på 6, nej 7, avsnitt av How I Met Your Mother (AWESOME.)

Ikväll, eller... på eftermiddagen (?) så ska jag, Hanna, Stina, Andrea och Tobbe (om han nu kommer..) ha en picknick vartfan vi nu ska! Det kommer faktist bli mysigt, för det är nog en ren fakta när Andrea är på besök :)

Som sagt, garderoben flög in i mitt rum, och nu har jag gått runt och funderat som in i HELVETE vad jag kan sätta upp på den, för den är så...ful. Jag funderar på att rita som en galning och en dekorera den, men sen kommer det bara bli avbrutet mitt i allt, och då är det jag som står kvar med n halvfullt dekorerar garderob... D:

Aouch! vad min mage gör ont, ska nog kila och bada! See ya!

http://rosaklara.blogg.se

Haha jag läste precis lite inlägg från denna blogg, FAN va skämmigt! Hahaha hon gör bort sig i nästan alla inlägg! Och hon skriver som i en dagbok, och det kommer väldigt många detaljer ibland O.o som "idag rakade jag mig under armarna, mellan benen, mellan skinkorna och alla sorts ställen där det finns hår, för jag vill vara fräsch på lägret!"

Jaha tänker man...oookej...8D

Eller?

Men gud, kan man bli mer besatt?
Nu sitter jag och sjunger med till nightmares before christmast, bara för att den är awesome :3

Jag städade mitt rum idag O.o men det var bara för att pappa skulle flytta in garderoben i mitt redan så litet rum! men det vart hemtrevligare, så jag förlät honom :3

AAAAAAAAH fan va jag är kär i What's this i Nightmares before Christmast... D: så gullig...D':

Anyhow.. pappa som kan skriva ut affischer har föreslagit att skriva ut en kick-ass-affisch till min garderobsdörr för att få den att se bättre ut.. han ska bara skaffa en bättre dator.. ._.

Är det konstigt att säga att jag älskar Tim Burton och Danny Elfman?
Tim Burton gör filmer, som Edward Scissorhands, Nightmares Before Christmast, Corpsebride, Mars Attack, Beetlejuice, Sweeney Todd, Alice In Wonderland, Charlie and the chocolatefactory and so ever and so ever!
Danny Elfman är bara helt enkelt en fin kompositör :3

GUD va mina ögon håller på och är jobbiga! Allt blir suddigt när man inte blinkar, och sen när man väl gör det, så blir det suddigare!

Good night then!

KISS

Öh... det blev inte så bra bilder från kiss... men här kommer en iaf!



8D

TEDDYBEARS STHLM




haha blev kär i deras björn-huvuden!

Hello there!

HEJ! Awesome i know när Joanna kommer med en helt öppen blogg (för er töntar som INTE visste det så hade jag faktist en låst 8D)
Omg det är små skitungar utanför som ska skvallra på min grannes unge för att han drog till ica helt själv.. D:

IALLFALL!! I fredags hade vi skolavslutning! Regnade som faaaan men vi klarade oss! Drog efteråt hem till mig med Mimmisan och åt glass och kollade på American Pie, värsta porr-rullarna asså!

Senare på kvällen, iväg med pappa på Teddybears Sthlm på Grönan! Asså som rockade fett! (även fast jag kunde typ 3 av 10 låtar..8D) Köpte en t-shirt, hahah dom har den coolaste loggan ever 8D
Och som ni ser så gillar jag 8D-gubbar, men det är bara för att den påminner om denna glada figur:


Men iaf! Jag var på teddybears, rockade loss och puttade på folk EFTERSOM DOM INTE VILLE SLUTA HOPPA PÅ MINA SKOR NÄR DOM FÖRSÖKTE HOPPA I TAKT TILL MUSIKEN!!!

Anyhow, jag kom hem, kollade på Juno (med min älskling Michael Cera) och gick sedan och sov där vid 3.. 8D

Igår:
KISS! Jag var på en KISS-KONSERT! A to the wsome! Aaaaw Paul var så gullig, Gene var en riktig gubbe (-.-'), blablabla vad dom nu heter... Ace! och någon mer...
Träffade Mimmi där, chitchattade lite and so ever, och sen träffade jag DENNA SÖTING! HAHHAHAA kolla min min!!

Bara för att killen som tog kort SÖG och inte sa till när han skulle ta kortet, så han inte poosa... -.-'

Erik satt framför oss (för vi hade smugit upp, in under taket, och satt på VIP-läktaren, jag och min mor 8D

Kiss var hysterisk coola, och söta, och jag ångrar ingenting!

Jag hade det trevligt som fan, det kommer bilder när det kommer, HADEGÖTT!

RSS 2.0